Les croquetes oblidades, de Clàudia Cedó


Companyia: Les Bianchis


Edat recomanada: a partir de 6 anys
Durada: 1’10 minuts
Dia: diumenge 21 de novembre
Hora: a les 12 h i a les 17 h
Espai: Teatre Municipal de Banyoles
Preu: 5€ anticipada, 7€ a taquilla
Genere: teatre


La companyia de teatre familiar Les Bianchis s’ha aliat amb la dramaturga Clàudia Cedó i el director Israel Solà (de La Calòrica) i ha parit un espectacle que fa riure i emociona a parts iguals. Una història d’aventures que reivindica la tristesa i el record. (Oriol Puigtaulé, Núvol)

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. 

El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

“Petits i grans ens podem sentir interpel·lats amb aquesta història, que als més carrosses ens remetrà a pelis d’aventures dels anys vuitanta com Els Goonies o La història interminable i que als més xics els pot recordar a una pel·lícula de Pixar. “(Oriol Puigtaulé, Núvol)